Warmtepompboiler

Over Schimmel Techniek

Warmtepompboiler kopen en onderhoud

Een warmtepompboiler is een energiezuinige en milieuvriendelijke boiler. Schimmel Techniek Duurzame Installaties regelt installatie en onderhoud.

Bel voor een gratis offerte: 0342 72 92 39 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

De meeste boilers werken op gas of elektriciteit. Bij het verbranden van fossiele brandstoffen komen schadelijke stoffen vrij. Dit is slecht voort het milieu en je portemonnee, want de gasprijzen nemen jaarlijks toe. Gelukkig is er een volwaardig alternatief: de warmtepompboiler. Deze boiler wekt namelijk zelf stroom op.

Een warmtepompboiler is speciaal soort warmtepomp. De boiler warmt kraanwater op met omgevingslucht of ventilatielucht uit je woning. Zo verwarm je water met energie uit de lucht en bespaar je bij elke douche- en wasbeurt op je energiekosten.

Wil je geld besparen op je gasrekening? En het milieu ontzien door minder CO2 uit te stoten? Investeer dan in een warmtepompboiler met installatie van Schimmel Techniek Duurzame Energie. Subsidie maakt je aanschaf goedkoper dan ooit.

Dit zijn de voordelen van een warmtepompboiler:

Een warmtepompboiler is een duurzaam en voordelig alternatief voor traditionele boilers. Dit zijn de voordelen:

 • Verlaag je energierekening
 • Verhoog de waarde van je woning
 • Verdien warmtepompboiler in circa 5 tot 8 jaar terug.
 • Profiteer van aantrekkelijke subsidies op aanschaf
 • Integreer met bestaande systemen als warmtepomp, cv-ketel en zonnepanelen

Met een warmtepompboiler bespaar je energiekosten en ontzie je het milieu. Ontdek nu de voordelen van een warmtepompboiler voor je woning of kantoor. Bel of mail voor een afspraak.

Voor het veilig verwarmen van water gelden strenge regels. Daardoor is het vaak niet mogelijk om met een hybride warmtepomp kraanwater te verwarmen. Met een warmtepompboiler kan dit wel.

Een warmtepompboiler verwarmt tapwater met energie uit een externe bron. Dit kan buitenlucht of afgezogen ventilatielucht uit een mechanische ventilatiebox zijn. De warmte wordt eerst samengeperst. Daarna wordt het water via een spiraal in de boiler verwarmd en opgeslagen. Zo beschik je altijd over warm tapwater.

Met een warmtepompboiler ontzie je het milieu. De pomp gebruikt namelijk geen fossiele brandstoffen. Dit is uiteraard ook interessant voor je energiekosten, want die verlaag je aanzienlijk. De aanschaf van een warmtepompboiler kun je al in 5 jaar terugverdienen.

De overheid wil Nederland in hoog tempo verduurzamen. Daarom zit er op de aanschaf van een warmtepomp of warmtepompboiler voor een bestaande woning subsidie. Hoe hoog de subsidie is, hangt af van het soort apparaat en van het vermogen. Het bedrag kan oplopen tot wel € 2.500. Dit maakt de aanschaf van een warmtepompboiler nog aantrekkelijker.

Naast subsidie aanvragen kun je ook een energiebespaarlening afsluiten. Investeer je met energiebesparende maatregelen in je woning? Dan mag je vervroegd vergoedingsvrij aflossen, en kun je maximaal € 65.000 lenen tegen een rente van slechts 1,7%. Zo verduurzaam je de woning en verhoog je zijn marktwaarde.

Koop een warmtepompboiler met aantrekkelijke subsidie. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Overweeg je een warmtepompboiler te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren door een vakman. Doe uitsluitend zaken met een gecertificeerd installatiebedrijf als Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Bij de aanschaf en installatie van een warmtepompboiler komt veel kijken. Zo is de keuze voor het juiste type en de juiste capaciteit belangrijk. Hetzelfde geldt voor de aansluiting. De experts van Schimmel Techniek Duurzame Installatie kiezen de beste plek en zorgen dat de boiler optimaal samenwerkt met je warmtepomp of cv-ketel.

Bij goed onderhoud gaat een warmtepompboiler tot wel 25 jaar mee. Sluit daarom een voordelig onderhoudscontract af voor je warmtepompboiler en warmtepomp, CV-ketel of hybride systeem. Dan controleren we je verwarmingssysteem eens in de 2 jaar op vermogen, slijtage en verbruik.

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en garandeert een vlekkeloze werking van je warmtepompboiler. Kies daarom ook voor zekerheid en verlaag meteen je energierekening.

Daarom warmtepompboiler kopen bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Kwaliteit is niet duur. Het is onbetaalbaar. Kies daarom voor Schimmel Techniek, dé specialisten in duurzame warmtebronnen.

Als gecertificeerde en gekwalificeerd installatiebedrijf staan we voor je klaar om je huis comfortabel en duurzaam te verwarmen. Nu en in de toekomst. En er zijn meer redenen om voor Schimmel Techniek Duurzame Installaties te kiezen:

 • Betrouwbare keuze
 • Eigen storingsdienst
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Specialisten in duurzaamheid
 • Actuele kennis en vaardigheden
 • Vakbekwame en gekwalificeerde vakmensen

Verlaag nu je energiekosten en ontzie het milieu. Informeer naar de mogelijkheden voor een warmtepompboiler voor je woning. Bel of mail voor een vrijblijvend advies: 0342 72 92 39, of bezoek op afspraak ons Experience Center in Barneveld.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Schimmel Techniek Duurzame Installaties

De belofte van Schimmel Techniek Duurzame Installaties:

Erkend installateur