Vloerverwarming

Over Schimmel Techniek

Vloerverwarming aanleggen: comfortabel, energiezuinig en voordelig

Je woning verwarmen met vloerverwarming is comfortabel, energiezuinig en voordelig. Schimmel Techniek Duurzame Installaties regelt installatie en onderhoud.

Bel voor een gratis offerte: 0342 72 92 39 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wil je je woning aangenaam en voordelig verwarmen, dan kijk je waarschijnlijk als eerste naar radiatoren. Traditionele radiatoren kosten echter veel energie, trekken stof aan en verwarmen ruimtes vaak onregelmatig. Je betaalt kortom voor een niet efficiënte warmtebron die ook nog eens veel onderhoud nodig heeft. Gelukkig is er een volwaardig en duurzaam alternatief: vloerverwarming.

Met vloerverwarming ben je onder alle omstandigheden verzekerd van een aangenaam binnenklimaat en bespaar je tot 15% op je energiekosten. En er zijn meer voordelen.

Daarom kiezen voor vloerverwarming:

  • Verwarm je woning gelijkmatig
  • Profiteer van een aangenaam binnenklimaat
  • Verbruik minder energie
  • Heb minder last van stofallergie
  • Vergroot gebruiksoppervlak van ruimtes
  • Werk je huiskamer strak af
  • Bespaar tot 15% op je stookkosten

Met vloerverwarming bespaar je energiekosten en is je woning altijd aangenaam warm. Ontdek nu de voordelen van vloerverwarming voor je huis of kantoor.

Vloerverwarming is een interessante optie voor het verwarmen van je woning. Voorwaarde is wel dat je het systeem vakkundig laat aanleggen en onderhouden. De specialisten van Schimmel Techniek Duurzame Installaties doen dit voor je.

Bij onderhoud van vloerverwarming controleren we 2-jaarlijks de werking van je systeem. Zo kijken we onder andere naar de circulatie, warmteafgifte en waterkwaliteit. Is dit niet optimaal, dan reinigen we het systeem, zodat hij weer optimaal presteert.

Een onderhoudscontract van Schimmel Techniek Duurzame Installaties garandeert een langere levensduur van je vloerverwarming. Bovendien voorkomt het storingen en bespaar je tot 15% op je energieverbruik. Je verdient de inverstering dus zo terug.

Vloerverwarming werkt met een leidingstelsel voor warm water of elektriciteit. Het stelsel geeft warmte via de vloer gelijkmatig af naar de woon- of werkruimte. Dit zorgt voor een betere warmteverspreiding dan bij radiatoren, die zich aan de zijkant van een ruimte bevinden.

Met vloerverwarming verwarm je huis energiezuinig, comfortabel en efficiënt. Door de effectievere warmteverspreiding kun je je thermostaat bovendien lager zetten. Je bespaart direct op je energiekosten.

Vloerverwarming installeren en onderhouden is werk voor vakmensen. Zo is kennis van de ruimte waarin je vloerverwarming laat aanleggen essentieel. Elke ruimte heeft zijn eigen optimale verwarmingssysteem.

Wil je vloerverwarming laten aanleggen onder een betonnen vloer? Dan is het helemaal belangrijk dat dit goed gebeurt. Je moet er niet aan denken dat de vloer bij een eventuele lekkage opengebroken moet worden.

Laat je vloerverwarming vakkundig aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties Duurzame Installaties. Dan werk je samen met gedreven installateurs die alles weten over duurzaamheid. En weet je zeker dat je vloerverwarming altijd optimaal en voordelig presteert.

Informeer naar de mogelijkheden van vloerverwarming voor jouw bestaande of nieuwbouwwoning. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Vloerverwarming is ideaal om je woning gelijkmatig te verwarmen. Je krijgt het snel aangenaam warm en hebt nooit meer last van koude voeten.

In tegenstelling tot radiatoren trekt vloerverwarming veel minder stof aan. Dit verkleint de kans op gezondheidsklachten als hoofdpijn, slechte concentratie en longproblemen.

Financieel is een vloerverwarming eveneens aantrekkelijk. Moderne systemen zijn net zo duur als radiatoren, terwijl ze minder energie verbruiken. Daarnaast verwarm je ruimtes door gelijkmatige verwarming met lagere temperaturen. Gemiddeld kun je de thermostaat 2 a 3 graden lager zetten voor dezelfde gevoelstemperatuur. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee.

Vloerverwarming aanleggen is makkelijker in een nieuwbouwwoning Tijdens de bouw kan het systeem direct in je vloer worden verwerkt. Deze investering verdien je vrijwel altijd terug.

Laat je een bestaande woning renoveren? Of wil je vloerverwarming toepassen in een specifieke ruimte, zoals de badkamer? Dan is dit vaak ook mogelijk en financieel aantrekkelijk. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Schimmel Techniek Duurzame Installaties

De belofte van Schimmel Techniek Duurzame Installaties:

Install Q
Lid van Techniek Nederland