Ventilatie

Over Schimmel Techniek

Ventilatiesysteem aanleggen en reinigen

Laat je ventilatiesysteem vakkundig aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties. Dan ben je verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, lagere stookkosten en een langere levensduur.

Bel voor de mogelijkheden: 0342 72 92 39 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Goede ventilatie is echter helemaal niet vanzelfsprekend. In veel nieuwbouwwoningen is de binnenluchtkwaliteit onvoldoende. Dit leidt tot gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, concentratieproblemen en slapeloosheid. En kan longklachten als astma verergeren.

Een goed geïnstalleerd en onderhouden ventilatiesysteem reguleert schone lucht en voert vieze lucht af. Zo voorkom je vocht- en schimmelproblemen. En geef je gezondheidsklachten geen kans. Laat daarom je ventilatiesysteem vakkundig installeren en onderhouden door de experts van Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Laat je ventilatiesysteem aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Een gezond binnenklimaat is cruciaal voor een goede gezondheid. Helemaal als je weet dat we 90% van onze tijd binnen doorbrengen. Mechanische ventilatiesystemen zijn tegenwoordig zo goed dat ze talloze voordelen opleveren.

Met een vakkundig aangelegd ventilatiesysteem geniet je altijd van een gezond binnenklimaat. Het is aangenaam warm in je woning en het de lucht bevat volop zuurstof. Zo blijf je energiek gedurende de dag.

Laat je je ventilatiesysteem periodiek onderhouden, dan verklein je de kans op storingen en defecten aanzienlijk. Stofdeeltjes kunnen zich ophopen in In buizen en leidingen, waardoor het systeem minder presteert. Ook is het verstandig om ventilators, luchtventielen en filters regelmatig te laten reinigen. Dan gaan ze langer mee en blijft je binnenlucht gezond.

Bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties weten we alles over mechanische ventilatiesystemen. We installeren en onderhouden ventilatiesystemen voor zowel consumenten als bedrijven. En van bestaande woningen tot nieuwbouw-objecten.

Wil jij je woning, nieuwbouwhuis of kantoorpand voordelig en hygiënisch laten ventileren? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Laat je ventilatiesysteem aanleggen en reinigen door Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Ventilatiesystemen bestaan in alle soorten en maten. De keuze van het juiste model is van groot belang voor de kwaliteit van je binnenlucht. Bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties plaatsen we nooit zomaar een installatie. We kijken eerst kritisch naar je wensen en woon- of werksituatie voordat we een voorstel doen.

Op basis van een kennismakingsgesprek presenteren we een ventilatiesysteem dat het beste past bij je wensen. Het apparaat regelt de de luchtcirculatie afhankelijk van de omstandigheden volledig of gedeeltelijk mechanisch.

Ga je tot aanschaf over, dan installeren we het systeem nauwgezet en vakkundig. Met een bijpassend onderhoudscontract controleren we hem 2-jaarlijks op rendement, slijtage en verbruikskosten. Dit verlengt de levensduur van het apparaat en verzekert je van een optimale werking en lagere verbruikskosten.

  • Verzeker je van een perfecte werking
  • Woon en werk in een optimaal binnenklimaat
  • Verklein de kans op defecten en storingen
  • Verbruik minder energie
  • Laat je systeem voordelig onderhouden
  • Bespaar maandelijks op je energiekosten

Met een ventilatiesysteem van Schimmel Techniek Duurzame Installaties zit je altijd in de schone lucht. En voorkom je gezondheidsklachten als hoofdpijn en vermoeidheid. Met een geavanceerd ventilatiesysteem bespaar je bovendien op je energiekosten, want de installatie haalt warmte uit afgevoerde lucht. Daardoor hoeft je verwarmingsinstallatie minder hard te werken en verbruikt hij minder energie.

Laat je ventilatiesysteem aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Ventilatiesystemen:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Dit is de belofte van Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Install Q
Lid van Techniek Nederland