Over Ons

Over Schimmel Techniek

Schimmel Techniek Duurzame Installaties is gespecialiseerd in warmtepompen. We leveren, installeren en onderhouden warmtepompen van hoge kwaliteit in onder meer Barneveld, Ede en omgeving. We zijn een jong en ambitieus bedrijf met veel ervaring in de verwarmingstechniek.

Experience Center

Schimmel Techniek staat voor duidelijk en goed advies. We merken dat mensen nog veel vragen hebben over de warmtepomp. Daarom hebben we het experience center geopend, waar we onze kennis delen. Hier maak je op een laagdrempelige manier kennis met de warmtepomp en zie je hoe het systeem werkt.

Kwaliteit

Schimmel Techniek Duurzame Installaties voert twee merken warmtepompen: Panasonic en Vaillant. Een bewuste keuze. Beide partijen maken al jaren warmtepompen en produceren alles in eigen huis, waardoor de kwaliteit en de service van een hoog niveau is.

Vernieuwing

Continu zoeken we naar verbetering, vernieuwing en verduurzaming. Zo kunnen we met toestemming het warmtepompsysteem op afstand monitoren. We ontvangen een signaal als er iets aan de hand is. Op afstand stellen we dan bijvoorbeeld de temperatuur bij of laten we de pompen draaien. Zo hoeft de klant niet thuis te blijven voor een monteur.