CV Ketel
Onderhoudscontract

Onderhoud cv ketel: verleng levensduur en bespaar energiekosten

Een cv-ketel heeft het nodige onderhoud nodig. Laat hem 2-jaarlijks controleren door Schimmel Techniek Duurzame Installaties en voorkom storingen, slijtage en hoge energiekosten.

Maak nu een afspraak:
Bel:
0342 72 92 39.

Gebruik je een cv-ketel voor het verwarmen van je woning en water? Dan is het belangrijk dat je hem regelmatig laat controleren. Cv-ketels zijn namelijk onderhoudsgevoelig en essentiƫle onderdelen slijten. Een verkeerd aangesloten of slecht onderhouden cv-ketel kan zelfs leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Vakkundundig onderhoud is daarom van levensbelang.

Met cv-ketel onderhoud van Schimmel Techniek Duurzame Installaties functioneert je ketel altijd optimaal. Treedt er onverwachts toch een storing op? Dan staan we binnen 24 uur voor je klaar en verhelpen we het probleem meestal direct. Zo zit je nooit lang in de kou.

Sluit nu een service- en onderhoudsabonnement voor je cv-ketel. Dan profiteer je van deze en andere voordelen:

 • Het hele jaar verzekerd van warmte en warm water.

 • Minder kans op storingen en slijtage

 • Bespaar op energiekosten

 • Geen onnodige CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu

 • Je cv-ketel presteert veilig, voordelig en betrouwbaar

Een cv-ketel gebruik je dagelijks. Door dit intensieve gebruik slijten onderdelen en werkt je ketel ongemerkt minder effectief.

Met een cv-ketel onderhoudsabonnement van Schimmel Techniek Duurzame Installaties is een veilige en optimaal werkende ketel gegarandeerd. Een ervaren installateur controleert 2-jaarlijks je ketel op onder andere energieverbruik, slijtage en reactietijd. Dit voorkomt eventuele storingen en verhoogt het rendement.

Treedt er toch een storing op, dan staan we dagelijks tussen 8.00 uur en 22.00 uur voor je klaar en lossen we het probleem binnen 24 uur op. Gegarandeerd. Neem daarom nu contact op voor een cv-onderhoudscontract.

Met een onderhoudscontract controleren we je cv-ketel jaarlijks op rendement en slijtage. Daarbij kijkt onze onderhoudsmonteur onder andere naar deze punten.

 1. Controle of de cv-ketel nog werkt volgens de voorschriften van de fabrikant.
 2. Meting van onder andere zuurstof en kooldioxide.
 3. Onderzoek naar vermogen cv-ketel en samenwerking met radiatoren of convectoren etc.

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en zorgt ervoor dat je altijd aangenaam warm is. Laat je onderhoud achterwege, dan zijn de consequenties ingrijpend. Zo is de kans op een vervuilde warmtewisselaar na 3 tot 4 jaar groot en stijgt je gasverbruik aanzienlijk.

Kijk je 5 of 6 jaar niet om naar je ketel? Dan werkt de automatische ontluchter waarschijnlijk niet meer en sta je voor dure reparaties. Met cv-ketel onderhoud van Schimmel Techniek Duurzame Installaties laat je het zover niet komen. Maak direct een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Met een cv-ketel onderhoudscontract voorkom je storingen, slijtage en hoge stookkosten. Sluit nu een contract af ontdek de voordelen, zoals:

 • Het hele jaar verzekerd van warmte en warm water
 • Minder kans op storingen
 • Minder kans op slijtage
 • Geen onnodig hoge stookkosten
 • Geen onnodige CO-uitstoot, dus beter voor het milieu
 • Scherpe tarieven
 • Storingen binnen 24 uur verholpen

Wacht niet langer en kies voor zekerheid. Sluit nu een onderhoudscontract af bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Kies nu voor veiligheid, betrouwbaarheid en zekerheid!

Vraag een cv-ketel onderhoudscontract aan

Niet verplicht
Schimmel Techniek Duurzame Installaties
Erkend installeur