Onderhoud

Over Schimmel Techniek

Onderhoud: voorkom storingen en bespaar energie

Laat je cv-ketel, warmtepomp of airco installatie regelmatig controleren door Schimmel Techniek Duurzame Installaties. Dat voorkomt storingen en verlaagt je energiekosten.

Bel voor de mogelijkheden: 0342 72 92 39 

Niets is zo vervelend als een koud huis in de wintermaanden zonder warm water of een te warm huis in de zomer. Stook je je huis bovendien met een traditionele cv-ketel en onderhoud je deze niet onvoldoende? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat in de kou komt te zitten. Een cv-ketel is namelijk onderhoudsgevoelig en essentiële onderdelen slijten. 

Een slecht onderhouden verwarmings- of airco-installatie leidt niet alleen tot storingen. Je verspilt ook energie, betaalt meer energiekosten en vergroot het risico op koolmonoxidevergiftiging. Onderhoud is daarom van levensbelang. 

Met een onderhoudscontract van Schimmel Techniek Duurzame Installaties functioneert je installatie altijd optimaal. Treedt er toch een storing op? Dan staan we 7 dagen per week voor je klaar en doen wij ons uiterste best om de storing binnen 24 uur te verhelpen.

En er zijn meer voordelen:

  • Verzeker je van een optimaal werkende installatie
  • Voorkom storing en onnodige slijtage 
  • Geef koolmonoxidevergiftiging geen kans
  • Bespaar op energiekosten
  • Vertrouw op snelle reparatie bij eventuele storing

Onderhoud cv-ketel

Met een service- en onderhoudsabonnement controleren we je cv-ketel 2-jaarlijks op verbruik, slijtage en prestaties. Constateren we een storing en heb je een servicecontract? Dan lossen we het probleem in 90% van de gevallen direct voor je op. Je zit dus nooit lang in de kou.

Onderhoud warmtepomp

Met warmtepomp onderhoud van Schimmel Techniek ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat en een perfect werkende waterpomp. Mocht er toch iets misgaan, dan doen wij ons uiterste best om de storing binnen 24 uur te verhelpen. Bespaar geld en vergroot het rendement van je warmtepomp.

Onderhoud Airco

Met een goed geïnstalleerde en onderhouden airco van Schimmel Techniek Duurzame Installaties blijft je woning aangenaam koel, verbeter je je binnenklimaat en verlaag je je energierekening. Wacht daarom niet langer en vraag een onderhoudscontract aan bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Ventilatiekanaal reinigen

Periodiek onderhoud van lucht- en ventilatiekanalen is essentieel voor je ventilatiesysteem en gezondheid. Laat je luchtkanalen daarom regelmatig reinigen door de experts van Schimmel Techniek Duurzame Installaties. Dan werken ze beter, hygiënischer en voordeliger.

Vraag een onderhoudscontract aan

Schimmel Techniek Duurzame Installaties
Install Q
Lid van Techniek Nederland