Airco
installatie

Over Schimmel Techniek

Airco-installatie en onderhoud

Een goed geïnstalleerde en onderhouden airco biedt comfort en garandeert een gezond binnenklimaat. Laat je airco-installatie aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Bel voor een gratis offerte: 0342 72 92 39 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gezonde binnenlucht is van levensbelang. Een airconditioner houdt je woning of bedrijfspand aangenaam koel als het buiten warm is. Mits je de juiste airco kiest en deze goed onderhoudt. Doe je dat niet, dan is kans op verminderde prestaties, slijtage en storingen groot. En loopt je energierekening onnodig op.

Met airco-installatie en onderhoud van Schimmel Techniek Duurzame Installatie functioneert je airco altijd optimaal. We adviseren en installeren de airconditioner die het beste past bij je ruimte en wensen en zorgen voor een ideaal binnenklimaat. Daar heb je elke dag profijt van. Ook in de heetste zomer.

Voordelen airco-installatie en onderhoud:

  • Kies de beste airco voor jouw wensen en ruimte.
  • Vertrouw op een optimaal werkend apparaat.
  • Verzeker je van een ideaal binnenklimaat.
  • Zuiver lucht van stof, rook en geuren.
  • Bespaar op energiekosten

Laat je airco aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Een airco filtert lucht uit een ruimte, verwarmt of koelt het en blaast het weer terug. Schakel je de koel-of warmtefunctie uit, dan kun je hem gebruiken als ventilator. Ook zijn er systemen die verse buitenlucht aanzuigen en gebruikte binnenlucht afvoeren. Daarvoor moeten wel speciale afvoergaten worden gemaakt.

Airco’s zijn er in alle soorten en maten. Voor je tot aanschaf overgaat is het verstandig om kennis in te winnen. We adviseren je graag en vrijblijvend over de beste airco-oplossing voor je situatie. Daarbij houden we rekening met het vereiste vermogen, de aanwezige isolatie, benodigde hoeveelheid stroom enz. Zo weet je zeker dat je het juiste apparaat aanschaft.

Met regelmatig onderhoud van je airco ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat. Zo zuiveren de filters in het apparaat de lucht van onder andere stof en rook. Bacteriën krijgen zo minder kans. Ook neemt de airco-installatie vocht op, waardoor de ruimte minder klam aanvoelt. Je blijft je fris en energiek voelen.

In de warme zomermaanden gebruik je je airco dagelijks. Door dit intensieve gebruik slijten onderdelen snel en raakt koelvloeistof op. Ongemerkt werkt de installatie steeds minder goed. Met een airco-onderhoudsabonnement van Schimmel Techniek Duurzame Installaties werkt je airco altijd goed. Een ervaren installateur controleert het apparaat eens in de 2 jaar op energieverbruik, slijtage en prestaties. Zo ben je zeker van de beste prestaties.

Treedt er toch een storing op? Dan lossen we het probleem binnen 24 uur voor je op. Neem daarom nu contact op voor een airco-onderhoudscontract.

Een gezond binnenklimaat is belangrijk. Thuis en op het werk. Voor airco’s in kantoorruimtes, scholen, winkels en magazijnen gelden andere eisen. De ruimtes zijn groter en je hebt vaak meerdere units nodig om optimaal te koelen of te verwarmen.

Bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties airco’s kun je ook zakelijk een airco aanschaffen. We verzorgen de volledige installatie, regelen het boorwerk en brengen afvoeren aan. Elke installatie sluiten we af met een uitgebreide controle, zodat je zeker weet dat je airco perfect werkt.

Met een goed onderhouden airco op het werk is het nooit te warm of te koud. Dit is plezierig voor bezoekers en medewerkers, het verhoogt hun motivatie en productiviteit. Laat daarom je airco aanleggen en onderhouden door Schimmel Techniek Duurzame Installaties. Dan is het ook op de zaak altijd aangenaam.

Met een airco-onderhoudscontract controleren we je airco eens in de 2 jaar op rendement, slijtage en prestaties. De onderhoudsmonteur kijkt onder andere naar deze punten.

  • Onderzoeken van eventuele beschadigingen en versleten onderdelen
  • Verwijderen van stof om schimmelvorming te voorkomen
  • Controle stroomverbruik van de airconditioning.
  • Meten en optimaliseren rendement
  • Bijvullen van koelmiddel

Met periodiek airco-onderhoud blijft je woning, bedrijfspand of kantoor aangenaam koel. Ook op de heetste momenten. Maak daarom een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Daarom een airco van Schimmel Techniek Duurzame Installaties

Met een goed geïnstalleerde en onderhouden airco van Schimmel Techniek Duurzame Installaties blijft je woning aangenaam koel, verbeter je je binnenklimaat en verlaag je je energierekening. Wacht daarom niet langer en schaf nu een airco met onderhoudscontract aan bij Schimmel Techniek Duurzame Installaties.

Top Aanbiedingen

daikin comfora binnenunit

Airco Comfora A++

Binnen + buitenunit binnen 10 mtr. inclusief montage. Leverbaar in 2.0 kW, 2.5 kW en 3.5kW

Vanaf € 1.900,-

Airco Emura Wit A+++

Binnen + buitenunit binnen 10 mtr. inclusief montage. Leverbaar in 2.0 kW, 2.5 kW en 3.5kW

Vanaf € 2.600,-

Airco Emura Grijs A+++

Binnen + buitenunit binnen 10 mtr. inclusief montage. Leverbaar in 2.0 kW, 2.5 kW en 3.5kW

Vanaf € 2.750,-

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Schimmel Techniek Duurzame Installaties

De belofte van Schimmel Techniek Duurzame Installaties:

Install Q
Lid van Techniek Nederland